dulci

2
4
/
2
5

ABOUT

/

Η Dulcinea Compania είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, που ιδρύθηκε το 2021 από τους Άννα-Μαρία Ιακώβου και Κώστα Χατζηγεωργίου, με σκοπό την οργάνωση και εκτέλεση καλλιτεχνικών δράσεων και τη δημιουργία ερευνητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Η ομάδα, από το 2018 σε διαφορετικά πλαίσια συνεργασιών, εργάζεται διερευνώντας την σύμπλεξη των τεχνών, με στόχο την επαναφορά της τέχνης στο επίκεντρο της πολιτιστικής και πνευματικής δραστηριότητας, χρησιμοποιώντας το θέατρο ως εκπαιδευτικό εργαλείο σε μία διαδικασία δια βίου μάθησης των ενεργών κοινωνικών υποκειμένων. Κοινή έμπνευση των μελών της ομάδας αποτελεί η προώθηση της δυναμικής των εναλλακτικών χώρων στο θεατρικό γίγνεσθαι, και συνεπώς η αναζωογόνηση της σχέσης σκηνής και πλατείας.

Το 2022 παρουσίασε τη θεατρική performance Παραθεριστές (με αφορμή το διήγημα του Θέμη Πάνου, Παραθερισταί με ελαφρά αισθήματα καλοκαιρινά), στον χώρο “To Kato” του Pikap και επιχορηγήθηκε από το ΥΠΠΟΑ για την παράσταση Η πολιτεία Ψηλά (βασισμένη στην Eroica και Στου Χατζηφράγκου, του Κοσμά Πολίτη). Τη σεζόν 2022-2023 παρουσίασε σε σχολεία την παιδική παράσταση Το ταξίδι μιας ψείρας-Αυτό που δεν βλέπω (διασκευή του Ισπανικού μυθιστορήματος, Vida de un piojo Lliamado Matias, του Fernando Aramburu). Το 2023 άνοιξε για το κοινό η ερευνητική δουλειά Demo or Die | The Real Show, ενώ ξεκίνησε η συνεργασία της ομάδας με τις εκδόσεις Μεταίχμιο για τη δημιουργία πρωτότυπων θεατροπαιδαγωγικών προγραμμάτων, βασισμένων σε λογοτεχνικά βιβλία για παιδιά. Επιπλέον, η ομάδα συμμετείχε στη Biennale Θεσσαλονίκης στην performance ‘#thehead | On becoming an animal  του Πάνου Σκλαβενίτη. Το 2023 επιχορηγήθηκε από το ΥΠΠΟΑ για τη βιωματική θεατρική ξενάγηση Με τον Ποταμό του Χρόνου, σε συνεργασία με τους Γιώργο Γεροντίδη (βραβείο Art Athina 2022), Μπάμπη Παπαδόπουλο και Stringless. Με την υποστήριξη της Ισπανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Ινστιτούτου Θερβάντες, η ομάδα συμμετείχε σε workshop με τους Los Torreznos στη Μαδρίτη, το οποίο οδήγησε στην performance O (Ω!) Πολιτισμός, (ελληνική εκδοχή της ισπανικής performance La Cultura). Η performance παρουσιάστηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Pikap Kato, Space Lab, Tavros, Ρομαντικό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Το 2024 δημιούργησε την παράσταση Τρώμε, Παιδιά (με έμπνευση από το έργο Κεκλεισμένων των θυρών του Σαρτρ), με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Μέ
λη

Άννα - Μαρία Ιακώβου

Σκηνοθέτις - Δραματουργός - Ηθοποιός

Κώστας Χατζηγεωργίου

Ηθοποιός - Μουσικός

Συν
εργά
τες

Λένα Σιταρά

Θεατρολόγος - Δραματουργός

Θέμης Πάνου

Ηθοποιός - Συγγραφέας

Μπάμπης Παπαδόπουλος

Μουσικός - Συνθέτης

Eύη Καζαντζή

Μουσικός

Stringless

Μουσικό σύνολο

Σοφία Αποστολίδου

Χορεύτρια - Καθηγήτρια Χορού

Νίκος Μήτσης

Μουσικός - Ηχολήπτης

Συν
εργά
τες

Γιώργος Βραχνός

Ηθοποιός - Μουσικός

Χρύσα Γούτου

Ηθοποιός - Διαχειρίστρια επικοινωνιακού υλικού

Δημήτρης Κεπεσίδης

Μουσικός - Ηχολήπτης - Performer

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ

σκηνοθέτις - δραματουργός - ηθοποιός

H Άννα-Μαρία Ιακώβου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Είναι απόφοιτη της Νομικής Α.Π.Θ. και του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ στις κατευθύνσεις σκηνοθεσίας και υποκριτικής.

Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, με αντικείμενο Δραματουργία και Παράσταση και καλλιτεχνική συνεργάτις του Βασίλη Παπαβασιλείου από το 2020.

Υπήρξε μέλος του Θεάτρου Τέχνης Ακτίς Αελίου, του Θεάτρου Εταιρότητα και ιδρυτικό μέλος της Monstrare Art Group.

Συνεργάστηκε ως ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτη με τους σκηνοθέτες Θωμά Βελισσάρη, Γιάννη Μόσχο, Νίκο Σακαλίδη κ.α.

Έγραψε και σκηνοθέτησε το θεατρικό έργο Fate για το Μουσικό Θέατρο Εταιρότητα (2016) και σε συνεργασία με τον Θωμά Βελισσάρη το παιδικό θεατρικό έργο Έξω Φρενών για τη Monstrare Art Group (2019).

Εκπόνησε τη διπλωματική της εργασία στη σκηνοθεσία με το theatrinoi_project, ένα theatre-film, διασκευή των Καλόπιστων Θεατρίνων του Μαριβώ.

Κείμενά της καθώς και μεταφράσεις ποιημάτων έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό Βακχικόν, ενώ το 2020 συμμετείχε στην Λογοτεχνική Σκηνή #9 του Εντευκτηρίου.

Από το 2016 εργάζεται ως θεατροπαιδαγωγός σε καλλιτεχνικά εργαστήρια της Θεσσαλονίκης και επί του παρόντος εργάζεται στο ΚΘΒΕ στο τμήμα καλλιτεχνικού έργου και δραματολογίου.

KΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

ηθοποιός - μουσικός

Ο Κώστας Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1993.

Αποφοίτησε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου το 2015 (με υποτροφία για το 1o έτος φοίτησης).

Υπήρξε μέλος  του Θεάτρου Εταιρότητα (πρώην Ακτίς Αελίου), έπειτα ιδρυτικό μέλος της Monstrare Art Group και πλέον συνιδρυτής της Dulcinea Compania.

Συμμετείχε ως ηθοποιός σε σκηνοθεσίες των Θωμά Βελισσάρη, Νίκο Σακαλίδη, Δημήτρη Σακατζή, Κάρμεν Ρουγγέρη, Hippo theatre group, Ντίνα Σταματοπούλου, Μελίνα Γαρμπή, Άννα-Μαρία Ιακώβου, Βίκυ Φραγκούδη με στόχο το παιδικό, εφηβικό και ενήλικο κοινό εξίσου.

Παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής στο εργαστήρι της Ευτυχίας Καβαλίκα (Πλειάδες), σεμινάρια υποκριτικής, studio και εργαστήρια των Ευριπίδη Λασκαρίδη, Θωμά Βελισσάρη και Νίκου Σακαλίδη.

Ως αυτοδίδακτος μουσικός ανέλαβε πολλαχώς την σύνθεση ή και την ερμηνεία της μουσικής για θεατρικές παραστάσεις με συμμετοχή σκηνικής παρουσίας σε όλες τους, ενώ συνέχισε δημιουργικά το 2018 με την ίδρυση του δικού του μουσικού σχήματος ΦΑΜΙΛΙΑ LAUTARI.

Τέλος, στον κινηματογράφο, συμμετείχε σε πλήθος ταινιών, που συμμετείχαν σε διεθνή φεστιβάλ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΤΖΙΔΗΣ

ηθοποιός

Ο Αλέξανδρος Καλτζίδης γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1993 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη.

Το 2015 ολοκλήρωσε της σπουδές του στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή -Σύγχρονο Θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος με πιστοποιημένο πτυχίο από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Monstrare Art Group, έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων με τους Θωμά Βελισσάρη, Νίκο Σακαλίδη.

Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Δ. Σακατζή, Θ. Βελισσάρη, Τ. Κουλίεβα, Α. Πελτέκη, Κ. Δαμάτη κ.α.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα σύγχρονου χορού στην Επαγγελματική Σχολή Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης με την Πόλυ Βόικου και στην σχολή χορού της Άσπας Φούτση με την Μαριάνθη Ψωματάκη, ενώ επί σειρά ετών ήταν χορευτής παραδοσιακών χορών στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολικού Η Βαλμάδα και συμμετείχε σε παραστάσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Έχει κάνει σπουδές πιάνου και κιθάρας στο Αριστοξένειο Ωδείο και ως μουσικός έχει συμμετάσχει το 2017 στο μιούζικαλ Ένα Βήμα την Φορά σε σκηνοθεσία Μαρίας Στεφάνου και το 2014 στην ρεμπέτικη παράσταση Εις τους πέντε δρόμους σε σκηνοθεσία Λένας Πετροπούλου.

Υπήρξε μέλος της θεατρικής ομάδας του Δήμου Σταυρούπολης με συμμετοχή σε πληθώρα παραγωγών ως ηθοποιός και ως τεχνικός.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΥΤΟΒΑ

ηθοποιός

Η Mαργαρίτα Κούτοβα αποφοίτησε το 2015 από το Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με κατεύθυνση υποκριτικής-σκηνοθεσίας.

Το 2021 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της υποκριτικής στο ΑΠΘ.

Έχει συνεργαστεί ως ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτη με το Θέατρο Τέχνης Ακτίς Αελίου και Εταιρότητα, σε παραστάσεις των Νίκο Σακαλίδη, Θωμά Βελισσάρη, Μελίνας Γαρμπή, Άννα-Μαρία Ιακώβου κ.α.

Συμμετείχε στην μουσική θεατροπαιδαγωγική παράσταση Avanti Maestro που παρουσιάστηκε σε σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου.

Συνεργάστηκε επίσης ως θεατροπαιδαγωγός στα μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα του MoMus, μουσείου σύγχρονης τέχνης.

Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως ηθοποιός, τραγουδίστρια και θεατροπαιδαγωγός.

ΛΕΝΑ ΣΙΤΑΡΑ

θεατρολόγος - δραματουργός

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη.

Διδάκτορας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τομέα Λογοτεχνίας του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας με θέμα «Zola au théâtre. La mise en scène du roman», με Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στο επιστημονικό αντικείμενο «Θεατρολογία» με βαθμό Άριστα στο θέμα: «Les indications scéniques intradialogiques dans la pièce de Marivaux Le jeu de l’amour et du hasard».

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Συνεργάζεται με το λογοτεχνικό περιοδικό ΘΕΥΘ, ενώ το 2014 τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας, για τη θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος Αιολική Γη, του Ηλία Βενέζη.

Ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού συμμετείχε με την ομάδα Παπαλάνγκι  στο 3ο Ευρωπαϊκό Παιδικό Φεστιβάλ Elephantastico. Υπήρξε μέλος της δραματουργικής ομάδας του κειμένου της παράστασης Ασθμαίνω, η οποία εκπροσώπησε το Τμήμα Θεάτρου ΑΠΘ στο Venice Open Stage Theatre Festival (2018) και στο Φεστιβάλ Ανοιχτή Πόλη της Θεσσαλονίκης (2018). 

ΘΕΜΗΣ ΠΑΝΟΥ

ηθοποιός - συγγραφέας

Ο Θέμης Πάνου γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Είναι απόφοιτος της  Δραματικής Σχολής Ε. Χατζίκου και του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, καθώς και μέλος της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και του ΣΕΗ.

Στο θέατρο ερμήνευσε κεντρικούς ρόλους κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε σκηνοθεσία σημαντικών σκηνοθετών, σε παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου και ιδιωτικών θιάσων.

Διακρίσεις: 70ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας 2013 – Coppa Volpi, καλύτερης ανδρικής ερμηνείας (Miss Violence, σκην. Α. Αβρανάς), Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου-βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου (Miss Violence 2014), βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου 2016 (Νοτιάς, σκην. Τ. Μπουλμέτης), τιμητική διάκριση στο 32ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Δράμας (Μια νύχτα μαζί, σκην. Ε. Αστρινάκη).

Δίδαξε το μάθημα της Υποκριτικής στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και σε Δραματικές Σχολές.

Έχει εκδώσει τα: Αιφνιδίως και μία επιστροφή, Vita Brevis, ιστορίες για αχρείους, Παραθερισταί με ελαφρά αισθήματα. Έχει μεταφράσει από τα ελληνικά στα τουρκικά τα έργα: Ιχνευτές του Σοφοκλή για την παράσταση σε σκηνοθεσία Δ. Αβδελιώδη στο Φεστιβάλ Σμύρνης τό 2010, Φιάκας του Δ. Μισιτζή. Από τα τουρκικά στα ελληνικά την τριλογία Ο Μίδας τού Güngör Dilmen. Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά Κινστέρνα, Να ένα Μήλο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ

εικαστικός

Ο Γιώργος Γεροντίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987.

Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του  Α.Π.Θ και στο ERSEP Plastic Arts School of Fine Arts στη Λιλ της Γαλλίας.

Η δουλειά του έχει πολλές αναφορές στον τρόπο με τον οποίο τα μουσεία διαμορφώνουν την αντίληψή μας για την ιστορία, τη γνώση και τελικά τον τρόπο που εκλαμβάνουμε τον κόσμο.

Φοιτά στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Τέχνη και Δημόσια Σφαίρα της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.

Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις και residencies στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ενδεικτικά αναφέρονται: Coffins Of Black Coffins Of Luck, ILENA TOUNTA Gallery(2019) THE EQUILIBRISTS, Μουσείο Μπενάκη, Αθήνα, DESTE Foundation, σε συνεργασία με το New Museum, Νέας Υόρκης, επιμ.: Gary Carrion-Murayari και Helga Christoffersen, Massimiliano Gioni( 2016) Island of absurd, Staedtische Gallery, Βρέμη, Γερμανία (2015), Biennale:4 ΜΣΣΤ, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα (2014)Art Laguna, Arsenale of Venice Italy,επιμ.Igor Zanti (2013).

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

μουσικός - συνθέτης

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος είναι μουσικός και συνθέτης. Έγινε περισσότερο γνωστός ως ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Τρύπες (1984-2001) και αρκετά από τα τραγούδια τους είναι δικές του συνθέσεις. Την άνοιξη του 2008 κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του με το οποίο ξεκινά η προσωπική του δισκογραφική διαδρομή. Έχει καταθέσει μέχρι σήμερα οκτώ προσωπικούς δίσκους, μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο και παρουσιάζει τη δουλειά του σε συναυλίες με τα εναλλασσόμενα projects: Μπάμπης Παπαδόπουλος Electric Solo, Μπάμπης Παπαδόπουλος DUO, Μπάμπης Παπαδόπουλος Τρίο και Μπάμπης Παπαδόπουλος Ακούστικ Σετ. Eπίσης, από το 2010 αποτελεί μέλος του συγκροτήματος Χειμερινοί Κολυμβητές. 

 

Εύη Καζαντζή

Μουσικός

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Ασχολήθηκε με την ανατολική παραδοσιακή μουσική και συνεργάστηκε με σολίστες του χώρου και αραβικές ορχήστρες σε Ελλάδα, Τουρκία και Αμερική. Παρακολούθησε κύκλους σεμιναρίων με διακεκριμένους καθηγητές και συνεργάστηκε με το ελληνικό κέντρο κινηματογράφου.

Υπήρξε μέλος της συμφωνικής ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς και δίδαξε στα μουσικά σχολεία Σερρών και Θεσσαλονίκης. Έγραψε μουσική για δύο εκπαιδευτικά προγράμματα του κέντρου ελληνικής γλώσσας του υπουργείου παιδείας, καθώς και για το βιβλίο Φεγγαρόλουστος των εκδόσεων «διάπλους». Μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό της εμφανίσεις, ηχογραφήσεις και συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΣΗΣ

μουσικός - ηχολήπτης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1999 και φοίτησε στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, με όργανο επιλογής τρίχορδο μπουζούκι.Είναι απόφοιτος Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και φοιτητής στο τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ, με κατεύθυνση Γλυπτική.Από το 2017 ασχολείται με τη μουσική παραγωγή, σύνθεση και μίξη προσωπικών έργων.Το 2022 συμμετείχε στην θεατρική performance Παραθεριστές της Dulcinea Compania.

ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ

χορεύτρια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου και ασχολήθηκε με το κλασικό μπαλέτο και τον
σύγχρονο χορό από την ηλικία των 7 ετών. Πλέον είναι απόφοιτη της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής
Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης και του τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του
Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις και φεστιβάλ
χορού (Δημήτρια , Το δικό μου φεστιβάλ κ.α.) στην πόλη Θεσσαλονίκη, και στην πόλη Rennesτης Γαλλίας
(Dyade Studio), όπως επίσης σε ταινίες μικρού μήκους (συνεργασία με τη σχολή καλών τεχνών ΑΠΘ
τμήμα κινηματογράφου), διπλωματικές εργασίες (συνεργασία με τη σχολή καλών τεχνών ΑΠΘ τμήμα
θεάτρου) και εικαστικές performances (συνεργασία με τη σχολή καλών τεχνών ΑΠΘ τμήμα εικαστικών).
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού και υποκριτικής από πολλούς καλλιτέχνες (Sarah Cernaux,
Gabriela Carrizo , Daniel Lommel, Ντοντσάκης Ιωάννης, Καραχάλιος Τάσος, Φώτης Νικολάου, Μαρία
Δουλγέρη, Θωμάς Βελισσάρης, Hannes Langolf κ.α) . Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως
καθηγήτρια κλασικού μπαλέτου & σύγχρονου χορού στην Ερασιτεχνική Σχολή Χορού Δήμου
Θεσσαλονίκης & στη ΧΑΝΘ, ενώ έχει δουλέψει ως χορεύτρια για την Kinoume Dance Company, για το
Μουσείο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης και στο TEDx University of Macedonia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

ηθοποιός

Ο Αναστάσιος-Περικλής Σταύρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πρέβεζα και από το 2010 ζει στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής σχολής Σ. Θ. Β. Διαμαντόπουλος έπειτα από επιτυχής εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού και προπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Θεάτρου της Σχολή Καλών Τεχνών  Α.Π.Θ. στην κατεύθυνση της δραματολογίας-παραστασιολογίας. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Monstrare Art Group.

Παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων υποκριτικής και χορού/κίνησης.

Έχει συνεργαστεί στο Θέατρο τόσο με σχήματα του ελεύθερου θεάτρου όσο και με κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς, σε παραστάσεις ποικίλου ρεπερτορίου και ως ηθοποιός και ως χορευτής, ενδεικτικά: Αλλαντίν (2012), Νταντά εξ Ουρανού (2014), Ο μάγος του Οζ (2018), Albert Herring (2011), Εξομολογήσεις (2015), Αυτό που βλέπω (2018), Ουτοκία-παραλλαγή στους Όρνιθες (2019), Καρυοθραύστης (2014), Πάρκο (2019), theatrinoi_project (2020) καθώς και σε αρκετές ταινίες, ενδεικτικά: Σαρκοβόρος (2014), Ρόκι (2021).

Επίσης υπήρξε βοηθός σκηνοθέτη σε παραστάσεις ερασιτεχνικού θεάτρου καθώς και εμψυχωτής σε σεμινάρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΑΧΝΟΣ

μουσικός - ηθοποιός

Ο Γιώργος Βραχνός γεννήθηκε το 1994 στην Θεσσαλονίκη.

Από το 2012-2016 φοίτησε στις δραματικές σχολές του Ανδρέα Βουτσινά και του ΚΘΒΕ.

Ως ηθοποιός συμμετείχε στις σκηνοθεσίες των Γιάννα Αναγνώστου, Ι. Γεωργαντά, Τάσο Ράτζο, Β. Ισσόπουλο, Δ. Κωνσταντινίδη και σε χορογραφία της Ε. Καλογηρά.

Παρακολούθησε το σεμινάριο υποκριτικής με τον Άρη Σερβετάλη και το ερευνητικό σεμινάριο Θεάτρου Soundings – H Τέχνη του Ηθοποιού (μέθοδος Γκροτόφσκι) με τον Ryszard  Nieoczym.

Παρακολούθησε σεμινάρια κλασικού, σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού στο στούντιο Move Your Art και τον Θ. Γιαννακόπουλο.

Δέχτηκε μαθήματα ακουστικής – λαϊκής κιθάρας από τον Γ.Τσιπραγκό και το 2018 δημιούργησε επίσημα το δικό του μουσικό σχήμα Familie Lautari.

Μέχρι και σήμερα εργάζεται τακτικά ως μουσικός του δρόμου.

ΧΡΥΣΑ ΓΟΥΤΟΥ

ηθοποιός - διαχειρήστρια επικοινωνιακού υλικού

Η Χρύσα Γούτου γεννήθηκε το 1998 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Κατεύθυνση Υποκριτικής). 

Δραστηριοποιείται ως ηθοποιός στη Θεσσαλονίκη.

Τον Νοέμβριο του 2021 συμμετείχε ως ηθοποιός στην παράσταση της Εταιρείας Θεάτρου Monks “Στα Σκουπίδια” (“Blindsided”) του Simon Stephens σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαυροπούλου, στο θέατρο Αμαλία.

Τον Δεκέμβριο του 2021 συμμετείχε ως ηθοποιός στην παράσταση της Εταιρείας Θεάτρου Monks “Frankie And Johnny” του Terrence McNally σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαλάκου, στο θέατρο Τ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΠΕΣΙΔΗΣ

μουσικός - ηχολήπτης - performer

Ο Δημήτρης Κεπεσίδης (Kepe/Twenty six) γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του τμήματος Μουσικής – Τεχνολογίας με ειδικότητα στην Μουσική Παραγωγή ( Music Production ).
Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές Μουσικής θεωρίας, έχει παρακολουθήσει μαθήματα ορθοφωνίας και επί του παρόντος βρίσκεται στο επίπεδο του πτυχίου Αρμονίας .
Φωνή, μπουζούκι, πιάνο και τρομπέτα είναι τα μουσικά όργανα με τα οποία έχει ασχοληθεί. 
Είναι DJ, performer και μουσικός παραγωγός, και στα Live performances συνοδεύεται  από την μουσική μπάντα, που έχει δημιουργήσει με το όνομα Smoothie Tequilas (Rap Fusion/Afro Jazz/Hip-Hop Funk).
Έχουν εμφανιστεί στο Street Mode Festival το 2019, ενώ έχουν φιλοξενηθεί σε μαγαζιά της πόλης (8BALL, Urania, Μαύρη Τρύπα, Βιοτεχνία).